solen är underbar

Ännu en helg passerad, spenderat denna med Angelican. Grillat ute hos Rickmann, raggat i golfen och unnat oss en jävla massa gött hela helgen typ. Men gött har det varit i alla fall.
Dagarna blir typ kortare känns det som, eller så är det tiden som går snabbare? Hur som helst så har det gått så snabbt att vi snart är framme vid sommarlovet, är det inte galet? Va de inte mars precis?!
Skulle inte under några som helst omständigheter vilja vara tillbaka i mars månad, utan ville bara få fram att tiden sprungit fort fort fort!
Vårterminen har fan inte varit rolig alls. För mycket som hänt med lärare, elever och privat liksom. Shit vilket drama!
Studenten tar man inte heller i år med de andra 91orna. Deppade för de ett tag, men nu känns det bra. Jag är inte klar med allt för att kunna ta studenten så detta måste vara menat.
Hur som helst så är det härligt att vi snart går in i juni och att vädret är underbart och termometern redan varit långt över 20 grader!
Sommaren är på väg och också festerna. Synd bara att det inte finns ett roligt ställe här i KD. Så jävla kast är de, inget ställe där man kan gå och dansa loss som tusan och som inte stänger 2!! För att få ordentligt med roligt party får man alltså åka till Arvika? Va fan är detta, till och med Trollhättan har mer party och ute ställen än KD. TILL OCH MED SKÖVDE!! Detta är verkligen inte okej, Karlstad styr upp för fan!
Måste nämna i detta inlägg också att jag är glad för din skull Frida! Detta kommer bli brabrabra. Stolt som topen!

Ny vecka drar igång imorgon. Blir en lite bättre vecka, nu är detta inte okej längre. 3km på tisdag i skogen, få se vad jag värmer upp veckan med imorgon. Skärpning igen fröken J!

Lojjs & Fia ni är för söta*



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0