2010-04-30

skibidiwaow för fredag

Idag mina kära vänner är det fredag. Fredag som för mig betyder tillbaka hem till Karlstad och göra sig redo för utgång. Kvällen styrs åt nöjes för att se mina favoriter Hoffmaestro!!
Med mig tar jag såklart mina trofasta kompanioner Anki & Fiffi, men också Hannsi, storebror, Ia och madde.
Helt underbart ska det bli och jag laddar som tusan för detta. Inget kan gå fel känner jag!
Idag har jag inte gjort så mycket, betalat lite räkningar åt företaget, glidit omkring i bilen och varit på bromenad med mina två grisar. Rätt soft fredag egentligen! Nu sitter jag och väntar på mora mi som jag ska äta lunchi med om hon dyker upp någon gång?! Sen bär det av mot Karlstad med Hannsi förhoppningsvis.
Jag sitter och funderar på om man ska dra till Arvika på lördag, de känns som att jag vill de. Varför inte egentligen?
men jag får väl helt enkelt se hur jag mår på lördagmorgon när jag vaknar.
Yippiekajäj motherfucker!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-04-29

som sagt, kungen fyller år imorgon

http://zverige.com/kingkong/

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-04-28

riversideklass

Denna låten är det nästan riversideklass på och för alla er som inte vet är riverside klass "riverside motherfucker tutututututut". Lika bra som den alltså, hur lätt som helst! Med andra ord är jag grymt sugen på party just nu i detta läge. Så det peppas för fredag mina vänner!
Jä gillert!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-04-26

lets get it on

Förstår mig precis på innebörden i låten nu!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-04-26

<3

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-04-26

på jobbet

Sitter på jobbet och väntar på en kund från Lima som ska komma strax. Blir frukostfika och lite företagssnack, härligt såhär på en måndag.
Under tiden jag väntar så kollar jag efter lite kläder, soft jobb jag har! Blir förmodligen att beställa lite när pengarna rullar in.

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-04-25

prästgårn

Sitter hemma hos min mor & far nu, fick kaffe på sängen i morse. Inte helt fy skam att komma hem ändå.
Igår på förmiddagen var jag och mamma runt i stan och letade balkongmöbler till mig och nu vet jag vad jag vill ha. Så snart ska det gå att sitta där ute och schteeka - sweet!
Richard, Ia & pappa var och kollade efter bil åt storkorven, dock utan att finna något.
Innan vi skulle bege oss mot Årjäng så åt vi mat på ikea allihopa, sen stack vi. Inte storebror och Ia då, men vi andra.
Väl hemma byttes det om och sen körde jag mamma och pappa till Inger och Roffe. Stack in till årjängcity, yeah!
Mötte upp Hannsi i biltvätten för vi skulle leka, mycket trevligt vill jag lova. Gled omkring och dansade vilt, skrattade & hade oss. Träffade på goprinsen också, bra mysig han. Runt ett åkte jag hemåt för att eskortera mina päron till sängen och det var väl ungefär så min lördag såg ut.
Nu sitter jag här och ska strax gå ut och göra i ordning i min husvagn. Göra den lite vårsnygg liksom, kanske till och med tvättar den! Sen har pappa lovat mig att vi ska ut och köra med släp, jag måste verkligen lära mig det om jag ska kunna ha husvagnen efter bilen. Vi ska förmodligen hämta pappas traktor också och då ska jag test köra den med - kul! Bäst att passa på att vara bonnig när man ändå är här ute ju!
Blir nog en promenad med Åss sen också och imorgon är det dax för jobb, nu ska här läras bokföring. 

Min kära & fagra vän Johan"johnny"Nordli fyller år idag också, så Grattis till honom! 20bast jaow :)


Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-04-23

check, check, check

Fredag den 23/4, det betydde NP i svenska B för oss. Jag kan nog inte påstå att jag oroade mig speciellt mycket och det gjorde jag rätt i. För vad fanns det att oroa sig för? Lätt att vara kaxig nu, jag kanske inte blir godkänd. Men va fan, jag tyckte det gick bra i alla fall.
Blev ett tidigare slut denna dag, var kvar en extra stund i skolan med flit bara för att det regnade som aldrig förr. Jag som trodde det skulle bli fint väder idag, men det är väl typiskt april väder antar jag. När regnet upphörde en stund så drog jag till gymmet och körde där i 1,5timme -GÖTT!
På vägen hem möter jag Richard, på bussgodset och allt. Snackade en sväng med han, sen stack jag. Han lagom till att ställa in cykeln i garaget och så öppnade sig himlen igen. Tur att jag hann hem kände jag, blöt och jävlig vill ingen vara!
Nu sitter jag här, ska strax dra in till stan och handla. Sen blir det tillbaka och städa lite innan jag får gäster. Känns som en helt perfekt fredag faktiskt. Träning-lite plock-vänner/familj-mat. Rätt skönt att jag vet att denna helgen kommer att vara lugn och också förmodligen nästa vecka, men nästa helg smäller det!
Ska förmodligen sticka hem till Årjäng i morgon också, meningen att jag ska spendera tre veckor där ungefär. Kanske inte kommer göra det utan tar med min vivon och drar tillbaka till KD. Men det märks, nu ska jag fokusera på vad som ska inhandlas.
PUSS!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-04-20

jens hoffmaestro

Har jag sagt att jag älskar dig? För det gör jag, more that words can say.
Du gör precis hela mitt liv fullständigt, precis hela tiden också!
De är du, ditt band och er musik.
JAG ÄLSKAR ER!



Ska slita hem denna skönhet också, det är ett absolut måste. Ett stort jag vill ha!


Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-04-20

sommarfeelings

Ni får säga vad ni vill. 
Jag har varit ledig idag, spenderat dagen på balkongen med Sofia med massa gött och bra musik. Känt mig sjukt levande och glad. Har även varit på skolan och agerat pimp, fy vad jag kan!

Elit låt!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-04-19

una di normal

Jag går upp vid sju och en halv. Tvätta ansiktet och kammade mitt hår. Producera kläder och kläder. Gå till köket och göra kaffe. Väntar på kaffe klargöras så smink. Varje morgon jag hör "Morgonpasset i P3." Klockan är halv åtta I tänker eller cykla till skolan.
Vid slutet av dag fyra-tiden när jag går till gymmet för att träna lite.
Efter träningen går jag hem och laga mat.
Då jag stod framför TV: n och se om det finns någon bra.
Klockan elva jag tillägga brukar mig.

Jag säger bara google översätt, från spanska till svenska då såklart. Google är inte att lita på känner jag!

Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-04-17

RÖTT, skare va!

Nyss hemkommen från stan där jag varit på musikal och käkat med Antonia. Hennes klass har gjort 4 stycken musikaler på dessa tre åren, jag har gått på tre och jag älskar dem. Det är så underbart att se, det sprätter i mina ben. Jag vill börja med teater och musikal.
På vägen hem, på cykel såklart, så blåste de så kraftigt att jag va tvungen att stanna. Jag höll på att blåsa över bron nästan, åtminstone mista mina kläder. Med andra ord galet blåsigt, men detta behövs väl kanske för att Island ska räddas typ?
Ikväll ska jag ge mig på en spanska text, ska skriva om min dag. Men hey, jag kan ingen spanska!! Skjut mig i ögat någon.
Annars ska jag bara dricka te och mysa i soffan tror jag.

Mitt hår har växt och blivit långt och jag tror jag kommer behålla denna färgen ändå och inte göra det blondare. Utan de som är nu gillar jag. Rött är grejen! Gjorde även en snabb uppsättning i morse som jag gillade, lockig och fin. Kanske inte syns så mycket på bilden, men den va snygg, jag sväär!



Lojjan i farten och leker igen, jag gillar dig!:*

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-04-16

på balkongen

Jo visst, jag tog med mig datorn, högtalare ja hela rubbet och satte mig här ute. Det är härligt!
Fredag idag och dagen har gått fort, kanske för att det varit en del slötid utan jobb, men skönt i alla fall!
Fick till och med sluta något tidigare idag för Frasse och då tänkte jag skönt att vara på gymmet tidigt och slippa mycket folk, så jag satte fart mot kmti. Registrerade mig och gick för att byta om, var på ett strålande humör kände jag. Plockar fram alla saker och får till min fasa syn på att jag inte har någon sportbh med mig, shit tänker jag det får gå ändå -fan! Då upptäcker jag att jag inte fått med mig något linne så detta går inte. Packar i frustration ihop mina saker igen och åker hem. Känner mig inte alls sugen på att dra tillbaka till gymmet när jag kommer hem, fan va slarvig jag är. Men jag tar mig samman, kollar på klockan - 2timmar tills jag ska tvätta, äh jag drar!
Så mot gymmet igen och så fort jag kom ner på markplan så kände jag mig peppad som tusan. Så det blev hård träning, riktigt hår och jag pressade mig själv till det yttersta, HEJA MIG!
Inte nog med de heller,
hade turen att ingen gubbe satt i bastun idag så jag fick sitta där inne med inpackning ett tag, härligt va de.
Nu sitter jag som sagt här ute på balkongen, har slängt i tre maskiner med tvätt nere i källaren och känner att livet är gött! När de första maskinerna är färdiga ska jag laga mig något att äta, något med bulgur tror jag de blir. Bäst att lyxa till det lite och köra bacon också, de är ju fredag och allt! Annars ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, lägga mig i skaplig tid för att köra träning imorgon bitti innan jag ska på Antonias musikal på tempelriddaren, de ni. 
Förövrigt så är alla mina studentpolare på nöjes ikväll, nästan alla i alla fall. Jobbigt att pengar alltid ska vara ett jävla problemo känner jag. Men jag väntar med utgång tills Valborg, blev ju trotts allt en del på påsklovet, för då är det brännboll som gäller och sen Hoffmaestro på nöjes!!

Inget party alltså, men för er som ska festa - Ja enjoy!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-04-16

C to the G

Tänkte bara tala om att jag tycker om Carolina Gynning. Hon är fantastiskt och jag älskar allt med henne.
Vilken kvinna!




Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-04-15

torsdag=vilodag

Men jag kom fram till att en vilodag, alltså utan att gå till gymmet , inte behöver bestå av vila. Dock vilade jag väl mig när jag kom hem, kollade några avsnitt sex and the city, men sen tittade jag ut genom fönstret och såg att solen kommit fram och tänkte what the fuck jag drar ut på en joggingrunda. Så det gjorde jag, började att gå skapligt snabbt runt Strand men efter ett tag blev mina ben snabbare än jag och då var det bara att öka tempot och jogga hem till Våxnäs. Helt underbart var det! Bra musik i öronen och härlig- underbar luft ute, jag känner mig ganska hurtig faktiskt. Har blivit någon slags träning varje dag denna veckan och det fortsätter också imorgon och under helgen. Jag älskar känslan av att ha tränat och komma ut i vårluften efteråt, det är därför jag tränar. Våren får mig att vilja träna! 
Jag är liksom på hugget, dock önskade jag att virris va det också. Då skulle det bli komplett, träning, vår och pojkis..
Men jag fortsätter att keep up the good work så kommer väl resten så småningom.
På tal om good work. Va fan händer med våran klass? Alla är borta helt plötsligt! En har tydligen slutat och vad händer med resten? Att vara hemma för att man blivit dumpad är big no-no, come on! Fast varför bryr jag mig, jag gillar inte er, HAHA!

PEACE!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-04-14

gift, tre döttrar, bor i sollentuna.

Sitter här och pluggar på om krönikor. För det är nog förmodligen det jag kommer välja att skriva på Svenska NP. Vem är kungen av krönikor om inte Linda Skugge?! Henne tycker jag verkligen om, hon är inte bara underbart bra utan extremt jordnära och snygg! Egentligen borde jag väl inte sitta och skriva i bloggen när jag ska plugga, men jag vara bara tvungen att dela med mig om detta.
Linda är kvinnan!


Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-04-13

V is for VÅR!

Det är nästan så att det tagit fart ordentligt nu. Dock har inte sopbilen, den som tar bort allt grus varit framme än, när den är framme DÅ ÄR DET VÅR! Karlstad kommun får mycket att göra för jag hörde att det är mer än 5 ton grus som ska upp! Det blir att jobba de minsann.
Kom precis hem från gymmet förresten, finns inget skönare än att gå/cykla hem och va ny tränad. Härlig känsla, så jag tror jag kör på detta imorgon också faktiskt! Sen är det ju alltid extra skönt när solen skiner som den gör idag, då gillar johanna läget jao!
Jag känner mig lite lite lycklig i magen idag, det måste vara våren som liksom tar tag i en snurrar runt känslor och jag vet inte allt. Lyckats få till en del bra saker idag så det kanske är därför jag känner mig lycklig, eller snarare lättad. Tackar min mamma för den djupaste och hårdaste pratstunden igår, du fick mig att starta kära du.
Tror jag ska sätta mig på balkongen i solen nu och bara njuta, de är jag värd!
Här är då bilden jag snackade om Frida, kan vara det fagraste jag sett!



Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-04-11

jag knyter mina skor

Kom precis på att detta är sista dagen på lovet. Fy fan! 
Vad har jag hunnit med då?
- Varit i Jönköping på Elmia
- I Årjäng hos mor & far
- Varit hos mormor i Skövde
- Hängt i GBG hos Sara
- Festat hårt på sticky
- Druckit bib på tåget till Värmland
- Festat hårt i Grums
- Headbang:at i Kil
Känner i alla fall att det har blivit allt för lite sömn på mig och ikväll är det Entourage också så blir uppe sent med. För ja, jag måste se de och får antagligen skylla mig själv då. Har fått en inneboende som stannar i några dagar och som för tillfället ligger i soffan och vilar sig, gosi! Blir te och mys framför tvn ikväll och upp tidigt imorgon, fy!
Borde ta tag i städandet också som jag har skjutit upp nu ett bra tag för nu måste jag så det får det bli. Städa och sen en promenad i kvällssolen. 
Lägger upp lite städmusik sådär med.
Florence Valentin – Upp På Sociala, Ner På Systemet
Ke$ha featuring 3OH!3 – Blah Blah Blah
3OH!3 – STARSTRUKK [FEATURINGKATYPERRY] - Explicit Bonus Version
Slayer – Dead Skin Mask
Lou Bega – I Got A Girl
Afroman – Crazy Rap (Cold 45 & 2 Zig Zags)
Arctic Monkeys – Teddy Picker
Fiddler's Green – Bugger Off
Dr. John – Such A Night - 2006 Remastered LP Version
Kelis – Acapella

Peace!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-04-05

vasastan är som chinatown

Nu var et ett tag sen jag skrev igen. Får liksom aldrig tid att sätta mig ner och skriva inlägg, men det får det bli ordning på!
Påsklov nu äntligen. Inleds med att jag körde till Elmia i fredags. Laddade i bilen var Richard, Ia, Madde & Jimmy. Skötte sig övernatuurligt bra måstejag säga, till och med jag hade roligt, men ack så trött jag var när jag kom hem på kvällen! På lördagseftermiddagen bar det hem till mor och far. Tog med mig festprissarna Ia & Richard från KD, åt påskmat och allt det dära tjaffset som jag inte gillar när vi9 väl var hemma i Sillerud.
Söndagen var alla lediga och vi åkte ut på en påskrunda i den härliga vårsolen, tog även en tur till Töckfors och fick med mig ett par nya skor och en klänning hem, båda från rean -heja mig!
Idag hade jag tänkt att hjälpa till hemma i köket och glöra i ordning i skafferiet men för att inte stressa min pappa och få honom på dåligt humör följde jag med mamma till jobbet och hjälper till här. Har stylat i ordning lite saker och fixat till några elsaker så hjälpt till har jag. Om en timme slutar vi och åker hem och fixar middag och imorgon ska jag köra hem mormor till Skövde och sedan landa i Grums hos antingen Sofia eller Angelica för att tidigt på onsdagmorgon bege mig mot min favoritstad ännu en gång, nämligen GÖTEBORG! Ska spendera några dagar där med mina två kungar och göra krogarna och männen osäkra.
Så vi hörs väl någon gång till helgen igen antar jag,
PEACE!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |