2010-02-27

no way, but the hard way

Igår hände inte så mycket. Blev lämnad ensam i skolan av min vänner men de va nog ganska bra då jag blev färdig med både en uppgift i svenska och en i engelska. När jag kände mig färdig så lämnade jag skolan, gick och pratade med lite olika butiker om jobb. Sen satte jag kosan mot willy's för att handla. När jag gick omkring där inne mellan hyllorna så höll jag på att stöta ihop med en man. Jag tittar upp och ser att det är Bengt Alsterlind, han i hajk för er som inte har koll. Sen efter ytterligare några varv mellan mjölken och frukten fick jag syn på en kvinna jag kände igen, hon på Värmlandsnytt. 
Jag tycker inte om att möta eller se folk som man ofta ser på tv. För det första så känns det som att man känner varandra och det är så nära att man hälsar på personen i fråga. För det andra så känns det som att den "kända" människan hoppas och vill att man ska säga något som "..men guuud de är ju du från tv!!" Men inget sånt blir det utan bara en konstaterande blick från en själv som säger, "jaha där är han ja.."
Lagade förövrigt jordens godaste köttfärsås igår och köpte sån där snäckpasta och hade en mycket härlig kväll.

Vad händer mer idag då? Jo jag ska över till min bror alldeles strax och så ska vi åka till Vålberg och kolla en bil till mig. Lite spänd är jag, men som sagt det är mycket pengar det handlar om och i hur stort behov är en bil är jag? och kommer jag ha råd att ha den? Det är det som kommer visa sig idag. Senare ikväll ska jag hem till min kära vän Caroline på hennes utflyttningsmiddag. Det är tacos som står på menyn denna afton och att inte förglömma så kommer Lojjan också att närvara. Lojjan som vi inte träffat på 3 hela veckor! Så det ska bli extra roligt.
På söndag ska jag kanske hem till min kära mor & far. Blir kanske att se "farsan" på bio också om vi blir färdiga med målning och tapetseringen. 

En sida värd att kolla, de har så mycket fint!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-02-25

Carrie fucking Bradshaw

Sitter här framför datorn och känner mig som Carrie Bradshaw, hon i "sex and the city" ni vet.
Kom hem efter skolan och kände ett visst sug efter kaffe så jag drog till och gjorde en hel kanna, vilket är ungefär 12 koppar. Under tiden som kaffet gjordes satte jag mig framför datorn och började göra en "spalt" till svenskan som handlar om äldre i trafiken, ett argumentationsarbete. Det var då under tiden jag skrev som jag kände mig som Carrie. Satt och smuttade på ny bryggt kaffe samtidigt som jag yttrade mina åsikter gällande de äldre i trafiken.
Ju mer jag funderade över vad som skulle skrivas, ju mer kaffe drack jag. Den kannan jag bryggde är slut för längesedan. Så för att sammanfatta det hela så har jag druckit 12 koppar kaffe på mindre än en timme och jag kan tala om för er att det rus jag känner nu, det är nog ungefär det ruset man känner när man är påtänd skulle jag tro. I'm high on coffie bitches! Mina händer skakar, jag kan inte koncentrera mig och inte kan jag stava heller så att jag gav mig på att skriva ett inlägg va nog skapligt dumt. Jag undrar när detta ska gå över för det känns som jag är i en helt annan värld och det börjar kännas skapligt jobbigt. Känner att jag måste ha något att göra eller att jag måste ut och springa och skrika. Bra Johanna!
Det enda som skulle kunna skilja mig och Carrie åt är att hon inte missbrukar kaffe och att jag inte röker. 
Den stora frågan är nu, kommer jag kunna somna inatt?

Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-02-24

sommarsommarsommaar

Är på ett sånt där sprudlandes glatt humör just nu. Borde oroa mig för både det ena och det andra men det gör jag inte, inte just nu i alla fall. Härligt väder har vi också här i Karlstad, fåglarna sjunger och solen skiner, sådär helt underbart! Har en himla lust att hitta på något men vet inte riktigt vad, Simon kommer ju om någon timme så kanske borde plocka ordning lite så han inte stiger in i allt detta. Nu lät det nog mycket värre än det är, jag har ordning i min lägenhet de kan jag lova er. Borde gå och panta burkar också, fattig kvinna.se! Men nu är snart februari slut och de betyder cashcashcash - äntligen!

I skolan idag var det endast angelican, carron & jag. Vi pratade om underbara sommaren och kom så småningom in på studenten. Fy faro vad jag längtar, det är nu det känns lite jobbigt att det faktiskt är ett helt år kvar. Men det blir att bita ihop och bara köra järnet och se till att studenten 2011 kommer bli oöverträfflig. Vilket jag inte är det minsta orolig för!
Ser extremt mycket fram emot sommaren också. Den kommer att spenderas i Karlstad och det kommer att bli två festivaler nu vad jag vet. Metaltown med Sofia & PIP med hela gänget i slutet av sommaren. Kommer såklart bli en del ute kvällar på krogen med jäntorna och de gillas!  
Har verkligen mycket att se fram emot, måste bara få tag på ett sommarjobb men de löser jag!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-02-23

tjuv

Satt och hade en lugn och fin stund här i lägenheten. Lyssnade på musik och kollade runt på facebook då jag plötsligt får syn på något mycket intressant. Det är såklart min kära syssling, med den förövrigt sjukaste humor jag vet, som har suttit på youtube igen. Dock skrattar jag ju så jag gråter just nu så jag erkänner att jag gillar din humor Heddan! För att det inte ska bli några missuppfattningar så är det inte min syssling i några utav dessa klipp!
Kände att jag var tvungen att dela med mig med dessa klipp. Enjoy!


Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-02-22

vitaminbrist

Japp de är de jag har, alltså verkligen. Jag saknar nog alla vitaminer i min kropp. Vilket min kära mor har tjatat om i jag vet inte hur länge och nu har även kära Frida uppmärksammat detta. SÅ det blir att köpa en jädra massa vitaminer när det kommer in pengar på kontot.
Inte hänt värst mycket idag, dagen har bara gått sjukt fort tycker jag. Fick med mig Angelica hem, eller hon mer eller mindre bjöd med sig själ. Precis så som jag brukar göra när jag åker till henne. Köpte bäj djäjs och kollade lite på tv, jag gjorde food och sen gick vi på en snabb promenad innan hon åkte hem och nu sitter jag här. Fixade precis en sjukt nice playlist samtidigt som jag kollade på mina älsklingar Simon & Tomas. 
Gått in på sista "praktik veckan" nu också och inte händer det något för de. Eller det har ju hänt saker men inte så mycket som jag kanske önskat, men imorgon så!

För er som inte hört de så överväger Johanna att köpa bil för hon känner att det vore bra på alla sätt och vis. Allt blir så mycket lättare när man har en bil. Förmodligen ska jag och kolla på den i slutet av denna veckan så får vi se vad som sker.
http://www.blocket.se/varmland/Snygg_Mitchubitchi_Galant_Sport_Edition_25908458.htm?ca=7&w=1

Nu ska jag avnjuta en god kopp te och en bra film

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-02-20

johanna hjärta melodifestivalen

Har försökt komma in på min blogg hela dagen utan att lyckas och nu när det väl funkar så har jag inget jag vill skriva längre. Blev sugen på utgång och försökte styra upp det men det gick hel fel kände jag. Så nu sitter jag här med ett gäng Carlsberg och funderar på vad jag ska göra. Men tror bestämt jag ska dra ut till Bergvik en sväng sen hem och dricka öl framför någon film. Ska försöka undvika melodifestivalen också, rätt omöjligt!
Jag längtar mer än någon annan till Sofia & Angelica blir myndiga, jisse di kommer rädda kvällar som denna.
Tänkte jag skulle göra ny design på bloggen också men de får nog vänta tills imorgon de.


bra musik gör mig dock gladare och låtar som dessa har jag börjat gilla efter jag va i Sälen, mer sånt tack!

Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-02-16

du kan va tjock!

Idag tisdag, men inte vilken tisdag som helst utan fettisdagen fick jag klart för mig när jag kom till skolan i morse. Va härligt tänkte jag eftersom jag har så mycket pengar att köpa semlor för, suck! 
Men just då, när allt kändes som mörkast och allt va jobbigt säger min kära vän gekis "johanna jag kan bjuda dig på en semla". Som en raket tar fart upp i luften kände jag att kanske denna dagen inte behövde bestå av inte ens torra skorpor. Så så blev det, ungefär runt två satte jag och Angelican oss på bussen men inte mot semlorna utan mot Sofia och Älvkullen. Men besöket där blev inte långvarit så jag behövde inte sukta ihjäl mig efter semlan, vi stack tillbaka in till stan, satte oss på rådhuscafét tog varsin kaffe och jag fick min efterlängtade semla. Angelica puss på dig!
När vi satt där på fiket började vi planera och prata om Sankt Patrics Day som då i år ska firas med ett jädra kalas. Vi kom fram till en hel del saker och nu finns det tre helt uppspeedade töser kan jag säga. När vi skulle ge oss ut på stan igen och kolla basker och allt va det var så höll jag på att dö. Eller jag kunde ha dött, i vilket fall kunde de slutat illa. Johanna bestämde sig i morse för att köra converse idag när hon till sin fasa märkte att det snöade först när hon kom utanför dörren och inte fan går jag och byter för de. Som ni alla vet är det inte världens bästa fäste under sådana skor så när johanna skulle gå ner för rådhusetsstentrapp halkade jag och gled två steg ner och höll på att ramla helt och spräcka bakhuvudet. Tur att det inte slutade så utan att jag återfick balansen och lyckades klara mig med ett skrik som ekade mellan husen. Phu!

Begav mig så småningom hemåt och väl inne i lägenheten beslöt jag mig för att rensa min ipod lite går ju ändå inget bra på tv liksom, la märke till att jag hade en väldans massa skit på den men nu ungefär 1000 låtar lättare är det ordning. 
Satte mig framför tv men märker snabbt att det enda som visas är sport. Dans, hockey eller fotboll och som Frida sa nyheter till på köpet. Jag kreverar! 
Därför går jag nu och lägger mig, i ren protest!  

Ey! höll nästan på att glömma. Carro har ju fått lägenhet, happy for her! Måste erkänna att jag först var lite skeptiskt till om hon skulle klara av att bo själv men vid närmare eftertanke så kommer hon klara de galant, jag klarar mig ju!


Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-02-15

många dom låter strömmen fara dom fram

Måste ta tag i jobb skiten om jag inte vill sitta fattig i resten av mitt liv!
Aldrig någonsin har jag varit i behov av pengar som jag är nu, blir att styra upp denna veckan. FUCK!


Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-02-11

det stora steget

Jag är sugen på en hujedamej galen fest till helgen. Men utan pengar kommer man inte värst långt och det blir heller inte mycket till fest på de. Så får väl försöka att vänta ut denna månaden så jag får pengar med att vara duktig och träna och så antar jag, bara för att fördriva tiden liksom. Så på så sätt är det kanske bra att pengar inte existerar hos mig nu. 

Har kommit in i en något trött och rastlös period för tillfället. Ganska så jobbigt kan jag lova er för jag orkar inte riktigt ta tag i saker utan låter de passera mig. Men nu när jag satte mig här framför datorn, som jag oftast hänger lite vid såhär på kvällen, samtidigt som jag kollade runt fick syn på en kille på nätet som jag inte träffat på mycket länge som nu är på resa och befinner sig på Jamaica för tillfället och det fick mig att tänka till lite. Jag kände att han har ju verkligen lyckats med det han ville, han ville resa runt när han hade jobbat i några år men var orolig för att hans drömmar skulle bli krossade och att hans liv skulle sluta med att bo i en etta på katthult i Årjäng. Jag sa åt honom att hans mål inte var för stora i alla fall och att han skulle sträva efter att nå upp dit och det bara är att kämpa om man verkligen vill och inte ge sig fast det känns jäkligt jobbigt i några dagar. Och se hur bra det gick för han!

Vem har jag som peppar mig att göra saker och säger något så jag verkligen bränner till?
Där har jag nog bara mig själv och jag känner att det inte riktigt är tillräckligt alla gånger. Skulle behöva någon som pushar på mig lite extra just nu. Men någon som ska göra de kan man ju inte sitta och vänta på så är bara att rycka sig lite extra hårt i kragen och säga att nu NU!  
Så får det också bli, här och nu ordnar jag upp det som då alltså är - Mig själv! 


Postat i Allmänt | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-02-08

karlstad är kärlek

Tillbaka från Sälen och kan inte påstå att det va trippen of my life. Visst va det väl härligt att vara i backen igen och känna blodet pumpa i benen men också i detta härliga finns ett men! Allt är så fjantigt egentligen så tänker inte fjanta ner min högklassiga blogg med det tramset. Men jag kan säga såhär att jag lär inte åka med samma gäng igen och skulle jag ens komma på tanken så vill jag att ni lämnar in mig någonstans!
Trotts allt detta fanns det roliga stunder, afterski till exempel & HC. Jag vill verkligen att det kommer ett sånt ställe som HC till Karlstad som håller igång och som pumpar så man verkligen inte vill sätta sig eller gå ifrån dansgolvet. Dansade fyra timmar i streck i lördagskväll/natt! Träffade en sjukt nice kille där, han hette Erik och var från Motala om jag inte minns helt fel och jobbade i Lindvallen men skulle börja plugga i Karlstad till hösten. Hur stor är chansen, men han va fruktansvärt trevlig och fixade mig hem till stugan.

Under Sälen trippen kom jag fram till ett och annat. Bland annat att ju mer jag umgås med grovinbodda Årjängsfolk ju mer frustrerad blir jag över hur extremt störa dom faktiskt är och på vilken enorm stor skillnad vi ligger på.
Därför va de extra skönt att gå till skolan idag och träffa mitt crew, kände att jag verkligen saknat dom. Dock va inte Lojjan där eftersom hon är den enda av oss som har praktik och också den enda som får hotellfrukost också, va fan!!
Men Louise vi håller på att styra upp att komma och våldgästa dig i ditt hem snart så var redo. Flickor jag gillar er & jag älskar Karlstad!  

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-02-04

sälen klappklappklapp!

I slutet av vecka fem sa va, låångt kvar ju! Men nu är vi bannemig redan framme vid vecka fem och om sisådär två timmar så sticker vi. Mot Sälen bär det gott folk, torsdag till söndag.
Hoppas på att vädret kommer vara rätt okej under dessa dagar för det finns inget tråkigar än att vara i backen en dag med kall vind och ett jädra snöfall. 
Blir nog endel öl skulle jag tro så förmodligen är väl jag luspank när jag kommer tillbaka hem, men de är de nog värt tror jag.
Höll nästan på att glömma, köpte ett nytt ställ igår. En burton jacka och ett par burton byxor för blliga 1.500 de kallar jag real deal!

Nej nu ska jag äta frukost och sen bär det iväg- MOT DALARNA! 

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |