2009-12-30

ännu ett nytt år närmar sig

Jisses vad tiden går fort! Tyckte inte de va värst längesen vi gick över till 09.

Känns lite jobbigt med alla som skriver att de hoppas på ett bättre år en det som varit. Känns inte det lite uttjatat att skriva så, man hoppas alltid att allt ska bli bättre, man är aldrig nöjd med hur det är. Året och dagarna blir vad man gör dom till sen är det upp till var och en vad man väljer att göra. Visst alla dagar kan ju inte bli perfekta och någonstans tror jag att det är viktigt att man har tråkigt någon gång emellan och att man tycker att allt är skit.

Själv så tycker jag att mitt 2009 har varit alldeles ypperligt. Jag har fyllt 18 och dessutom fått fira födelsedagen på festival, varit på LW med Heidi, fått ordning i lägenheten, lärt känna en jädra massa nytt folk och det gillas jätte mycket! Har verkligen kommit fram till att Årjäng inte är min grej, jag gillar inte att vara där - I don't feel good there!

Men nog om det. Imorgon så är det dags för kalas och jag är glad att jag befinner mig i lägenheten. Blir ett förkrök med bara brudar och det kan bli skoj, sen vidare till andra sidan av stan och runt tolv antar jag att det blir torget. 
Hoppas att inget går allt för mycket överstyr och att det blir skit kul.

Gott Nytt år på er!

Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2009-12-24

24 december för mig, inget annat

Försökte att ge denna mycket värdelösa dagen en chans men jag ger upp. Från det jag vaknat till nu har jag bara mått illa och varit extremt trött - jag tål inte julen!

Såg att det gick en mysig film på tv så jag satte mig och kolla men rätt som det är så stormar folket in och menar att de ska se kalle anka. Försökte övertala de att de har sett det varje år och det kan vara kul med lite omväxling. Men då lät de "vi ska väl se de vi alltid sett Johanna". Suck! 
Nu sitter jag i min säng och funderar på om jag kanske ska lägga mig och sova en stund, bara för att få tiden att gå, är inte speciellt hungrig heller. Julmat är verkligen inte min grej.
Nu tror jag nästan att jag bestämmer mig för att detta är sista julen i sverige som ska firas, jag tycker verkligen inte det är roligt eller trevligt.


Inget mer jul för Johizzle inte!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2009-12-19

Tjorven?


Såhär snygg kan man se ut när man åkt buss och suttit under en statisk pelare!

Vill tillängna detta inlägget år Jekis också, de är nog en av di bättre brudera ja träffa. Hon gör mina dagar!
Men vad är det nu hon gör, som gör att allt blir så mycket lättare och roligare? De är ett mysterium i sig och de vill jag inte lösa för jag gillar min Jekis precis som hon är!
Denna visan är till dig;
1,2,3,4 - we will have a tumbwar, 5,6,7,8 - I use this hand to masturbatée
Köss pårej Carena!

Förövrigt så hade jag ju pepparkaksbak hemma hos mig igår och det gick väl mer eller mindre åt skogen, men vad gör de - vi hade ju roligt!
Att Thorin kom på besök gjorde inte kvällen mindre bra. Blev ock en sen natt och jag känner at de hade inte suttit fel at lägga sig i sängen nu och sova bort lördagskvällen. Men icke sa nicke, här sitter jag nu, utan sambo med en mage som skriker efter mat så nu ska jag göra mig i ordning lite sen sticka till Sara Ekis.
Trevlig lördagskväll allihopa!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2009-12-17

glöggkryddor

Lukten sprider sig i min lägenhet.
Just den här lukten påminner mig om jularna då jag va liten och det ger mig rysningar. Eller kan rysningarna vara för att jag varit ute och gått i kylan och nu håller på att tina?
Hursomhelst så gjorde jag sista riktiga skoldagen idag innan lovet, ska till skolan imorgon också men de bara för att gå på själva avslutningen.
Imorgon efter skolan är det dags för det stora och väl talade julbaket på Våxnäs! Tanken är att det ska bakas en jädra massa julgodis, drickas julmust och glögg och sättas ihop årets pepparkakshus.
Egentligen var det tänkt att vi skulle dra till marieberg och åka skridskor och ha de lite mysigt, men visst ska väl inte Frida och Carro ha lust med de, ni är tråkiga tanter ni!
Men julbakning blire om jag så ska behöva komma och hämta er med typ något slags fordon.   

Annars så tror jag att min katt dricker sjukt mycket vatten i demonstration bara för att kunna kissa på mattan och jag blir så sjukt irriterad!
Jag skiter i om det är något fel på honom, om han inte mår bra han är jobbig och jag hatar att det luktar kattkissipissi i min lägenhet. Nu är det slut på detta, vart fan är det blå snöret?! 

Avslutar med en bild på min morgontomte. På morgnarna är det han, jag och kaffekoppen - MYS!

Postat i Allmänt | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2009-12-13

TiK ToK

Så var ännu en helg avklarad damn va fort tiden går alltså. De gör mig galen!

Dregen va i Årjäng igår, närmare bestämt travet och självklart var alla ute och kalasade. De vill säga alla utom jag som tagit på mig att vara chaufför. Ångrar väl inte helt att jag gjorde så för det fanns stunder som jag inte kunde sluta skratta, jag säger bara johannesson! Till skillnad från alla andra idioter som va ute så mår jag prima skinkan. För enligt min mening, att vara bakfull av att man varit ute i Årjäng är jävlar i min skäl inte värt de.
Men trotts allt så va de rätt okej och Ke$a - Tik Tok gick runt ett antal gånger.

Idag blev det julbord i Töcksfors med företaget, så idag fick årets första julmat prövas på och det var mer än helt okej.
Tanken är nu att strax bege sig mot älskade Karlstad och försöka få lite sömn innan jag går in på sista skolveckan, härligt!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2009-12-08

kunde varit en vanlig tisdag

Igår klockan åtta ungefär slog det till mig. Jag fick mitt livs första migränanfall och där satt jag utan ipren. Men tänkte väl att sömn skulle läsa mina problem men icke.
Vaknade vid fyra av att jag va sjukt varm gick upp och tog tempen, jo visst. Feber it is!
Sov bort större delen av förmiddagen och det är inte längesen som själva huvudvärken släppte och feber har jag nog inte längre så va fan va detta om?
Skippade alltså skolan idag, försökte sjukanmäla mig men den jävla telefonen va ju upptagen från 8 till 10!!
Ingen idé att hetsa upp sig på småskit.

Jag hoppas nu att Sally är nöjd eftersom jag satte mig och uppdaterade bloggen efter allt hans tjatande.
Nu ska jag softa och kolla uggly bettu & DH.
Puss på nosen!

Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2009-12-05

som fisken i vattnet

Får bli två skapligt täta inlägg idag eftersom eftermiddagen har varit spännande och givande.
Inte visste jag att det kunde vara så fascinerande och roligt med fiske på öppet hav! Det har också gått mig omvägar att det finns sjukt snygga fiskare och att det i övrigt är väldigt charmigt och konstigt nog lite sexigt att vara fiskare. Fast det kan och andra sidan ha att göra med vissa faktorer, ska man va fiskare så ska man va de på västkusten och man ska ha sån där sjukt skön dialekt. Jag är nästan lite lyrisk!

För första gången i mitt liv har jag dragit upp min alldeles egna hummer, stolt är jag! Bättre blir de, ska slänga mig i duschen nu för att få bort fisklukten (eller pengalukten som en av fiskekillarna sa) och sen blir det middag med egenfångad hummer, spännande!


En något annorlunda lördagskväll kan man väl säga, det gillas.
PUSSVA!

Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2009-12-05

mot havet!

Så efter många mil körda har jag äntligen kommit fram till Hunnebostrand. 
Vädret är verkligen kasst, precis allt är grått här nere. Havet, himlen och bergen. Men det stoppar inte mig, med god stämning på familjen och precis ny in checkade på hotell kaprifol ska jag nu dra på mig fiske utrustningen och sticka till havs, närmare bestämt mot Smögen och fiska hummer, spännande spännande!

Hotellet är förövrigt sjukt mysigt och så fort jag fått in bilderna härifrån på datorn ska jag lägga upp dom här på bloggen så ni får se en del av detta äventyr. 
Nu ska här fiskas!
Hajk

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2009-12-03

Papino

Grattis till min kära fader som fyller år idag.
Johanna tänkte sig åka hem och överraska gubben, kommer förmodligen en massa folk kan jag tänka mig eftersom det är jämt han fyller. Har köpt den förmodligen bästa presenten han kan önska sig också. Den var mycket billig men detta är något jag vet han kommer uppskatta. Det är en ryggkliare, jag menar när man blir äldre blir det ju inte precis lättare att klia sig på ryggen så de har jag köpt till honom.

Brukar inte gilla att åka hem såhär mitt i veckan, eller jag gillar inte att åka mot årjäng överhuvudtaget egentligen ju. Men nu är det ju för att överraska pappa så då är det bara roligt. Men det va inte dit jag ville komma utan imorgon fredag får jag låna mammas bil och åka tillbaka till stan med och det är typ twotumbsup!
Så imorgon när jag har slutat ska jag köra ut till bergvik och kolla lite innan Antonia slutar. Perfekt planering här känner jag!
Nu ska jag kila mot bussen, take care!

Puss  

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2009-12-02

december, vilken månad!

Så blev det första december och det slog till direkt. 
När jag tittade ut genom mitt sovrumsfönster tisdagen den första i tolfte så såg jag att träden var frostigt vita och grannen stod nere på parkeringen och skrapade rutan för kung och fosterland. 
Sätter på kaffet i köket och går ut i vardagsrummet och slår på morgonpasset, går tillbaka till köket och gör i ordning en smörgås. Fyller en kopp med kaffe, tänder några ljus och sätter mig vid köksbordet och bara njuter. Äntligen är vintern igång! 
Ännu härligare är det när man väl kommer utanför dörren och rullar ut cykeln ur förrådet. Känner den friska kalla luften mot ansiktet. 
Jag tycker det är så fantastiskt underbart. Det är såhär vintern ska vara, kalla kyliga morgnar och mörka kyliga kvällar med fallande snö.
Ska det vara julmusik ska de vara last christmas och det ska endast vara med wham!
Jag fullkomligt älskar det!

Postat i Allmänt | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

Share |