2009-11-30

It's time

It's a new dawn, It's a new day, It's a new life for me, and I'm feeling good!


Så lyder öppningen på blogginlägget denna måndagskvällen. Michael Bublé strömmar ur mina högtalare :)
Sitter här nu och provar bågar som jag varit och valt ut, glasögonorm here I am! Köpt mig julgardiner har jag gjort idag också, jo visst vet ni vuxenpoäng till mig tack.

Mamma har precis åkt hem till sitt nu, hon var ledig idag så vi spenderade en dag extra ihop och det är highfive! 
Under helgen som gått har det hänt mycket här hemma i lägenheten. Äntligen har jag fått upp lite hyllor, krokar och kruvar. Min fader är en mästare på detta med borrmaskin! (och på att parkera, men de hör ju inte riktigt hit). Men det börjar bli lite mer ordning här nu, helt färdigt kommer det nog aldrig bli eftersom jag kommer på nya idéer hela tiden i princip. Men det ser jag som själva charmen, förändring gör dig starkare!

Imorgon är det tjugofyra dagar till jul också! Fan jag får ont i magen bara jag tänker på de. Vad ska jag göra, jag vill inte fira jul, jag vill inte vistas vid julen överhuvudtaget, vart ska jag ta vägen?
FUCK CHRISTMAS!! 

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2009-11-27

trubbel och problem på stureplan

Så va den efterlängtade fredagen äntligen här! Denna veckan har faktiskt gått väldigt sakta jämfört med alla andra veckor måste jag säga. Men nu är ju helgen här i alla fall och på schemat är det inte full så mycket som jag trodde.
Idag ska jag inhandla present till min mamma som har fyllt år och som vi ska fira på söndag. Imorgon lördag ska jag se till att mina kära flickor i grums får sig en rejäl bilfylla, jag ska alltså köra åt dom i Carolines nya bil. Ska bli roligt eftersom nu när jag är kvar i Karlstad så mycket blir det inte att jag kör så mycket bil så tummen upp för de. Söndag är det kalas som gäller och jag saknar mina päron som tusan så ska bli underbart att träffa dom!
Nu ska jag sticka in till stan med min kära broder och införskaffa en riktigt fin present.

HAJKEN!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2009-11-24

soffläge, javisst

Frågan är varför jag inte har gått och lagt mig än? Klockan är halv ett och det är en måndagskväll vilket betyder att det är tisdag imorgon och lika mycket skola som det va idag. Så varför vaken, varför?
Det är något med tvn som gör en fast, eller om det är att soffan är så sjukt skön att chilla i precis dessa sena timmar?
Men nu när jag ändå satte mig framför datorn så är det väl lika bra att slänga iväg ett inlägg.

Kom och tänka på en sak igår när jag stod och diskade.
"Varför är jag så dålig på att fullfölja saker jag tänkt att göra?"
Är det för att jag inte tycker om att planera eller är det helt enkelt för att jag inte har någon kalender att planera in saker i, eller är det bara ett skäl till att slippa planer?
Att göra planer och bestämma saker och ting är ju ganska viktigt ändå. Händer allt för många gånger att folk frågar vad jag gör på fritiden och då står jag där och drar till med att "skolan tar all min tid". Men så är det ju verkligen inte, jag lägger allt för lite tid i skolan och detta vill jag ändra på och det är nog där jag måste börja planera!
Herregud, nu när jag börjar tänka efter är det så mycket jag skulle vilja göra. Men som jag aldrig gör - JOHANNA VA BLIR DE!?
Jag tror jag skrev detta nu för att själv få se svart på vitt och förhoppningsvis göra något åt de. Man kan ju alltid ta en lite del i taget och se om det funkar, jobba mer på det och tillslut se att man uppnått det man vill.
Så imorgon Tisdag är det jag som slänger mig ur sängen, slår på morgonkaffet och packar mig iväg till skolan. Där måste jag få lärarna att hjälpa mig lägga upp vad jag har kvar att göra och så måste jag göra Jens stolt genom att göra klart historian imorgon! Klockan blir snabbt 14.00, då cyklar jag mot stan gör ett syntest och ser till att få ordning på ögonen, åker tillbaka hem ser till Gramse och sticker och tränar.
Detta måste man väl kalla att planera i alla fall? Återstår att se hur det ser ut i slutändan.
Next stop - sängen!

bild- favorit bilden här och nu. Saknar min åss!

Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2009-11-22

problem i tomtefabriken?

Vem fan kunde tro att det skulle vara så jävla svårt att få ordning på denna bloggen? 
Men nu är den gjord i alla fall så nu sätter jag den under process och uppbyggnad så länge så får jag återkomma med att skriva och fixa den en annan gång när jag har mer tålamod och inte är så trött helt enkelt.
Ja det får väl vara allt för denna gången för nu väntar C på att få se massa scrubs avsnitt på datorn.
Tjolahopp!

Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

Share |