2010-01-31

naken, blästrad och skitsur

Under veckan som var pratade jag och mitt crew om ifall vi skulle dra till Arvika och kolla in grumsbandet Hotwood som skulle spela på Ritz. Det hela slutade med att det bara var Sofia & Angelica som ville åka och resten av oss ville bara ta de lugnt.
Tillslut blev det inget Arvika för någon. Kände hur Angelican tyckte de va piss..
Klockan två på lördagsmorgon vaknade jag, loggade in på datorn och blipp så fick jag ett meddelande från Cattis som va sjuukt sugen på utgång, jag själv var fortfarande inte så sugen men ju mer vi pratade om det ju mer sugen blev jag. Så jag sa till Angelica att hon kunde ju i alla fall komma in till mig i stan så får vi se vart kvällen tar oss.
Vet inte riktigt vad klockan var när det ringde på dörren men jag hade i alla fall hunnit storstäda i lägenheten och duschat och så. Angelican och Sofian va på plats och efter en kort stund ringde de på dörren igen och in kom Cattis och Linn.
Vi kollade runt lite vart vi kunde ta vägen då allt är lite svårt eftersom jag är den enda som är 18. Jag och Angelica drog ner på ica och köpte lite provianter och när vi kom tillbaka får vi höra att vi kunde komma iväg till Arvika om vi ville, eller i alla fall jag, Såsfia & Angelican. Hej exalterade töser punkt se! Så vi bestämde oss för att dra, vi hade ju skjuts hem och allt så vad kunde gå fel. Jo när vi kom till Arvika så visar de sig att Hotwood inte är så bra, men mycket folk va det och det va inte dyrt att komma in so what the fuck. Men strax innan värmskogsnissarna hade spelat färdigt bestämde vi oss för att sticka till grums och dra på spinning, ett ascoolt ställe för er som inte vet. Alla som är något hänger på spinning!
Blev riktigt roligt faktiskt och jag fick äntligen vara "nya tjejen" happy me! Fick träffa Angelicas storebror, han är för charmig den dära. Grums fester är inte så pjåkiga som jag trott. I grums är man trevlig mot nytt folk också för de är man inte i årjäng, jävla drägg ställe!
Vid fyra tiden drog vi  oss hemåt för piloten va trött, slaggade hos Angelica. Vaknade morgonen därefter och fick se knutgubben lycklig blev jag!
Drog mig mot lägenheten vid två tiden och sen jag kom hem har jag suttit och slappat vid datorn och det ska jag nog fortsätta med.

Skola imorgon men sovmorgon och de gillas!
Tack gekis & sofia för en lyckad lördag
Sa jag förresten att jag färgat mitt hår rött?
Svårt att få en bra bild på de, men här ser ni i alla fall ungefär hur färgen ser ut


Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-01-29

softar till tonerna av promoe

Så va de fredag igen och denna veckan har jag längtat till helg så himla mycket!
Bara varit trött precis hela veckan, inte orkat med något i princip. Men nu är ju fredagen här och det känns underbart!
Funderar på om jag ska dra igång lite städning men tror nog att jag drar ut på det tills imorgon. Måste få chilla lite så tror jag ska fixa något att käka och sen lägga mig i soffan och kika på film. Blir nog en väldigt lugn helg, får väl kanske brudarna på besök imorgon så ska vi ha sex and the city kväll.
Det är nog allt jag har att skriva idag tror jag och att jag är besviken på min bror igen. Han gör mig så arg!



Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-01-27

upptäckten!

Vi börjar med att tala om att jag hade en väldig tur att jag slutade två idag och att jag hann hem innan klockan blev tre. För då, bara öppnade sig himlen och snöflingor stora som pingisbollar vräkte ner och det är inget man direkt vill gå i om jag säger så. 

Men över till meningen med rubriken.
Har upptäckt två saker på samma gång kan man säga:
- Soygurt är jävligt gott speciellt med müsli och frysta hallon
Sen kommer något som jag är sjukt förvånad av mig själv att jag fattat tycke för

- Makrill i tomatsås på knäckebröd.
Jordens bästa mellanmål/lunch mums!
REKOMMENDERAT !


Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-01-26

va luktdigotta?

Hade en sån där sjukt jobbig morgon i morse.
Klockan ringde - jag snooza, klockan ringde - jag snooza och sådär höll det på i en hel timme.
Till slut var jag så trött på att snooza hela tiden att jag drog mig upp ur sängen drog på mig kläder och masade iväg till skolan. Väl där blev jag piggare, åt årets rödaste äpple(som tydligen någon liten kineskille hade puttsat på enligt min mentor?!)som va svinagott och började sedan jobba.
Ungefär vid dagens slut, närmare bestämt två så hade jag ett långt samtal med svenska magen(magnus) om lärare,skolan och mitt liv. Han älskar mig det vet jag!
Efter samtalet kollade jag på Angelica och sa "du, vill du med hem så bakar vi muffins" jag visste från det att jag sa de att hon inte skulle säga nej till de, jag känner den tösa. Så hem bar det och baket gick av stapeln. 
Allt blir så mycket roligare med Angelica, vet inte riktigt varför men jag ihop med henne blir bara crazy och extremt fel! Men det är nog det som är så bra kanske, well jag gillar Anki.
Följde Angelica till bussen förut och på vägen hem mötte jag en kvinna med en hund. Jag tittade på hunden och hunden på mig och började vifta på svansen så kvinnan stannade och pratade, eller ja jag och hunden pratade. Det va en amstaff och det va nog den mest sociala jag mött. Gosig va bara förnamnet! Då slog det mig, borde jag skaffa en hund eller borde jag inte. Såklart borde jag inte men kände för stunden att jag ville ville ville! Funkar inte att bo själv, utan jobb och vill leva livet att ha hund detta får vänta. Men jag satte mig ändå framför blocket och kikade och självklart fastnade jag helt. Jag vill ha en och när jag minglat klart i livet blir det en amstaff!

Nu sitter jag och har ont i magen efter mjölken som jag tvingade i mig, varför drack jag. Jag tycker inte ens om mjölk! 

PH ikväll också så jag sitter klistrad framför burken.

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-01-22

fy vad bra jag mår

Det är sant, jag känner mig fruktansvärt bra måste jag säga!
Allt funkar, jag är lycklig och saknar inget.
Kan ju inte sakna något jag inte riktigt ha haft om ni förstår. 
Tycker att mina tjejor är dom topp bästa man kan ha, dom får mig alltid på mitt bästa humör. Puss på er!

Ikväll är det utgång som står på schemat och detta tack vara min kära vän alexander tjorven thorin. Han räddade verkligen min helg från att bli tråkig, tråkig, tråkig!

Har tre goda vinare som står i kylen och kyler sig och jag känner att partyhumöret drar sig uppåt redan. Underbart!
Tar med mig Angelican & Sosfian och kör på en riktig rolig kväll.

För en bra partykväll behövs musik och jag tackar Heidi för den första!
SKÅL!

Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-01-10

så va de igång igen

Min mamma är söt, hon körde mig till Karlstad så jag slapp åka buss.
Tanken var väl egentligen att vi skulle hinna med ikea idag men så blev det inte eftersom vi fick besök från Norge igår kväll som stannande över natten och eftermiddagen idag. 
Men mamma håller vad hon lovar och skjutsade mig hem till mig, tog en kopp te och åkte tillbaka hem.
Nu sitter jag här i min ensamhet men jag känner mig inte ensam.
Det är grejen med min lägenhet - den är mitt sällskap and I love it!

Medans jag sitter här kan jag säga helt utan att ljuga att min granne är döv. Han har på tvn sjukt högt och jag i min tur är tvungen att höja min tv så att den överröstar hans. Så just nu råder någon slags hemlig och ovetande tävling i huset. Ska bli spännande att se hur detta slutar. Just nu hör jag inte vad jag själv tänker!

Imorgon är det skolan som gäller, vi började egentligen i torsdag men jag hade ju halsflussen att ta vara på så blev inget med de. Försöker köra fullt nu från imorgon i stället så får vi se hur det går.
Står förövrigt i valet och kvalet med vart jag ska jobba i sommar.
Jobbet är detsamma, det är bara platsen som är svår att välja.
Det ena är något längre bort men helt underbart!
Det andra är nära och mer vet jag inte eftersom jag inte har jobbat där förr, så detta spörs att se.
Måste ordna med ett helg jobb också, känns som det är mycket prat och lite verkstad hos mig nu för tiden, suck!

Från och med imorgon blir det uppryckning - skola, gym, tvätt, städ & läxor! 
Kom igen Johanna vad skulle du annars göra?

Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-01-08

8 januari 2010

Dålig uppdatering på johanna punkt se.
Efter nyår lyckades jag i alla fall dra på mig halsfluss och feber, viva la vida! En sådär fem dagar senare, med nyligen påbörad penicillin måste jag nog säga att jag mår bättre. Skolan började igår, jag går nog kanske dit på måndag.

Fredag idag, känns inte som det och jag har inte en aning om vad jag ska eller vill göra.
Tror nog i alla fall att jag ska duscha, dra på mig kläder och ta med mig hunden ut och ner mot sjön innan solen går ner kanske.
Påtal om ingenting så har jag inte några nyårslöften, vad är ens grejen med de? Jag i alla fall klarar aldrig att hålla dom så då anser jag att de är bättre att inte ha några alls! Däremot så har jag satt upp några mål som jag ska sträva efter att nå. Ska bli lite skärpning på saker och ting.
Nu borde ja ha tagit en tablett för 20minuter sedan så bäst jag går och gör det.
Trevlig helg!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |