2010-03-30

då va det färdigt

Inget Frölunda vidare till semi, tråkigt men sant. Hade varit underbart att se mina gubbar lite närmare seger. Men det som gör att jag inte faller ihop totalt just nu är att inte heller FBK lyckades ta sig till semi. Halleluja! Nu slipper jag att höra på kaxiga jävla idioter som ska vara sliriga. Gud va underbart! Hoppas nu i stället på LHC, gillar deras spel!
Mina händer/handleder har inte blivit bättre heller. Kanske inte hjälpte speciellt mycket att jag körde rodd idag heller. Men tänkte att det kanske skulle släppa. Så jag är illa tvungen att köpa tabletter mot inflammation om jag ska kunna funka ordentligt igen tror jag. Men jag är positiv och försöker att inte gnälla så mycket.
Imorgon är det bestämt att det ska fikas efter skolan, hoppas vi blir sittandes länge-länge-länge!
Det var allt för nu, påsken närmar sig också huahua!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-03-29

götet i mitt hjärta

Som ni säkert förstår så är jag hemma från Göteborg. Kom hem lördagskväll men har inte orkat att sätta mig och skriva något om själva resan. 
Men det var i alla fall hur härligt som helst att komma iväg på en liten tur och extra underbart när det va med de flickorna jag gillar mest av allt i hela världen! 
När vi kom till Göteborg på fredagen hade vi lite fri tid på stan så vi begav oss mot Nordstad allesammans. De flesta köpte något men jag köpte inget. Jag sparar ju nämligen till att kunna köpa den nya jackan som jag så länge suktat efter och de två par nya skorna. Sen satt jag och kollade runt på nätet igår och hittade massa kläder som jag ska beställa hem så jag var bara smart som inte köpte något.
Men åter till resan, när klockan närmade sig fyra tog vi spårvagn mot vandrarhemmet som visade sig till allas förvåning vara riktigt nice. Packade upp och allt de där sen var det dags för food! Käkade och drog sedan tillbaka till vandrarhemmet där det blev hockey och lekar innan det var dags för sova.
Lördag morgon, tidigt med avnjöt en god frukost. Längesen jag slapp göra frukost själv så det var lovely!
Efter frukost stack vi mot TUR-mässan och så var allt i full gång. Jag var trött och ville bara hem och efter några timmar var det dags för det också. Lång tågresa hem, alla var nog skapligt övertrötta. En hel del skratt och flum.
Tillslut var jag äntligen hemma, ramlade i säng efter en kopp te och sov som en stock hela natten. 
Snart var det måndag igen och ny vecka, något kortare denna gången. Härligt!
Lyckats fått någon jävla inflammation i handlederna också, hur fan hände de?!
Är i alla fall fruktansvärt trött nu och saknar Göteborg, så får bli dit snart igen. Saknar mamma och pappa också så ska bli trevlige att åka hem till de över påskhelgen.
Godnatt!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-03-25

stig, den svart vita kitlerkatten

Så blev det utgång igår då med Sofia & Angelica. Började lite smått hos mig sen in till stan och mot Leprecon för att ta en öl. Där träffade vi Sofias polare Amanda, skön brud! Drog vidare mot Ankan och där blev vi kvar till klockan halv ett drygt tror jag. Bestämde oss för att åka hemåt då vi till vår fasa ser att det inte går några bussar längre, så det blir att promenera hem till mig. Suck och stön från den nyblivna 18åringen men efter att blivit kallad brat ett antal gånger eftersom jag tydligen va arg och gick så långt före så kom vi fram till max där det fick bli lite käk. Därefter bar det hem till mitt place där vi möttes av polisbilar, ja men hej pappa blåå! 
Den tappra Sofia somnade väl ungefär direkt tror jag och det tog väl inte allt för lång stund så sov även jag och Angelican. 
Torsdag morgon, något seg men kom i tid till skolan i alla fall. Mådde inte värst bra och var extremt trött. Men jag tog mig igenom dagen och de nationella. Drog till stan efter skolan för att fixa tågfika tills imorgon och köpte även en halsduk som jag letat så efter!
När jag kom hem slängde jag ihop mat och nu sitter jag här. Måste ta tag i packningen innan klockan blir för mycket men sitter och pratar med en viss pojke så jag får vänta tills han lägger sig så jag får mesta möjliga tid här. Gud va löjlig jag är, men som knut sa go for it! Tror jag kan vara intresserad faktiskt och varför inte ge det hela en chans. 

Imorgon mina kära läsare bär det av mot Sveriges underbaraste stad, nämligen Göteborg! Det ska bli så himla underbart att återse detta underbara ställe. Hoppas på fint vårväder men det kommer väl helt säkert vara regn, men det är Göteborg och skrev jag att det ska bli underbart!!?! Ser mycket fram emot tågresan med mina underbara tukltöser och ser fram emot min smörgås hah! Kommer hem på lördag kväll och då lär jag va helt död!

Bild från ankan igår. Amanda & Sofia


PEACE!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-03-24

syster såsen

Idag, den 24/3 fyller en underbar kvinna 18 år. Hon heter Sofia Jansson hon och är en riktig godbit kan jag lova er.
Det är tack vare mina kära trogna grumsflickor som jag lär känna denna människa och jag måste säga, jag tycker verkligen om henne. Hon är himla speciell och det är det som är så bra. Ta inte detta fel nu Sofia, de är bra att vara speciell! Så Grattis till dig damen!!
Ikväll ska vi fördricka lite för mig sen bär det av in till stan och Ankan, va tydligen någon rockkväll ikväll. Får se om det är något att ha helt enkelt.
Lägger upp min favoritbild på såsis för jag älskar verkligen denna!
PUSS PÅ RÄH!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-03-23

det ekar mindre när jag fyller mig med dig

600 mil längs taggtråd
Jag kastar tärning med Djävulen
Mitt liv blev bara en skamfläck i historien
men den är min och jag vill slösa den på dig
Jag vill bara ha dig, ha dig
till att vilja ha mig



Wait for something better
No one behind you
Watching your shadows
You gotta be stronger than the story
Don't let it blind you
Rivers of shadow
This feeling wont go


Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-03-23

tröttis

Tack vara att jag var upp så länge i natt så är jag dö trött idag. "Jag behöver mig skönhetssömn" som han sa virre.
Tror bestämt att jag ska dra på ett avsnitt av sex and the city och somna till det och inte vakna förens klockan 21.00 då de är good shit på kanal 5. Jag vet inte vad mer jag ska skriva, är hel död i hjärnan. Lyckades göra sönder mina byxor idag och det var painfull I can tell you. Dagen gick på vilket fall och som vanligt sög maten i skolan och salladen va slisk so what to do? Vi äter sist av alla också så till oss finns aldrig mat, va fan är det om?!
Nej nu är jag trött och förvirrad så nu ska jä söve!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-03-22

monday

Allmänt tråkig och seg måndag. Blev färdig med min Afrika bild på EV, körde box på idrotten. Jag hade redan träningsverk från bowlingen och nu är det värre. Får se om jag kan gå imorgon, värken sitter liksom i häcken=skönt värre!
Johanna beblandar sig med framgång mer och mer och det känns bra! Har inget mer ikväll så ni får underhålla er själva med videon. Tack Alexander!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-03-21

äru från Skåre?

Helgerna går fruktansvärt fort, men denna helgen har jag ändå hunnit med en del. Den har liksom varit värdefull.
Fredags var det meningen att vi skulle fira St. Patrics Day. Dock blev det väl en aning fail på det, men allt detta berodde på de jävla människorna från Vålberg. Fan ta dem alla!
Men när de åkte ut ur min lägenhet med en jävla fart så blev det allt ganska bra stämning och det var trevligt som vanligt med tuklarna och de andra slödrivarna. Var väl i säng vi fyra efter att ha varit på jordens kortaste efterfest.
Vaknade på lördagen och märkte till min fasa att det inte fanns något vatten! Jag hade disk i hela lägenheten, kletiga golv av spillda drinkar osv och här skulle vi ha kalaset för Richard? Heja mig! Men allt löste sig så fort vattnet kom tillbaka. Mamma och pappa kom hit och jag åkte och hämtade Richard och Ia borta hos de. Sen blev det någon sjukt knepig smörgåstårta och en sjukt god tårta innan vi drog till Nöjesfabriken för mat och bowling.
Väl på nöjes möttes vi av Fredrik & Chris som stod och överraskade Richard. Efter en stund kommer också Martin, Richards gamla klasskompis från Skåre, och här snackar vi surprise. Efter ytterligare en stund kom också Madde, Christian & Lisa. 
Vi gick in och skulle bowla men såklart så krånglade banorna så vi fick gå in på maten och spela efteråt. Var en god buffé med massa blandad mat. Efter maten så blev det Bowling och jag tror pappa tog hem segern tyvärr. När bowlingen var över så skulle plötsligt alla dra, jag som trodde de flesta skulle vara kvar men icke! Så kvar var jag, broder och Ia. Så vi satt och drack lite och pratade. Mycket mysigt och Richard hade en bra kväll så jag är mycket nöjd! 
Efter ett tag kom Fredrik, han ville dansa och det ville väl jag också så de fick de bli. Dock kände jag att jag hade fel skor för att dansa och när man spelar Astrid Lindgrens "karlsson på taket" de är då man sätter sig, inte okej! Astrid ska inte vara på krogen!
Vi blev kvar till de stängde, gick till Madde och Sjökvistens för att köpa krubb. Missade sista bussen hem så vi liftade med Jimmy. Var väl hemma någon gång vid fyra igår också tror jag. 
Vaknade runt halv ett då mamma ringde och väckte mig, såg då till min fasa att det snöade som tusan utanför.DRET! Dock snöar det inte längre och de är skönt men jag ska ändå inte bege mig utanför dörren idag utan det blir att fixa till mat och sen spela tvspel och kolla Sex and the City.

PEACE!


Snodde denna bilden av Frida, den är från i fredags och den är för söt för att inte få vara med!
Maria Rickmann säger jag bara

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-03-20

S T O R E B R O R

Idag blir min lilla storebror mycket gammal. Det är hans födelsedag och det ska firas såklart!
Pojken blir ju för sjutton 20!
Så Grattis till dig kära broder, hoppas du får en kanon dag och kväll!

Jag har kommit fram till en sak
Du är ganska perfekt, du är lite nördig, spelar tv-spel och sånt, du är frölundare, du lyssnar oftast på ganska bra musik, du är sjukt snygg och du är en skön lirare i allmänhet...
Din lillasyster tycker om dig och anser att man inte kan ha en bättre bror, även fast du är jävligt jobbig ibland så älskar jag dig!
PUSS PÅ DIG FISEN


Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-03-19

gröna fredag!

Dagen är kommen, som jag inte längtat efter faktiskt. Men efter ett antal återbud så är jag nu lugn och ser fram emot detta. Första ölen smakade inte fy skam heller. Så  nu är det right on!
Brudarna är redan på plats, det fixar hår, sjungs och dricks godsaker. Det är underbart helt enkelt!
Förövrigt så har vi fruktansvärt kasst väder i staden K. Det är grått och regnigt, men jag antar att snön verkligen försvinner nu för över allt så ser man lämnade hundskitar och grönt slitet gräs. För att inte tala på dessa jävla änder som är tillbaka som försöker ge sig på mig varje gång jag går till skolan, vill skjuta dem!!

Men nu får jag underhålla mina älskade damer och skriver mer imorgon!

PEACE!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-03-18

pitatju

Klockan är halv tre och jag har varit hemma i någon timme. Detta kallar jag lagom dag!
Hängde på universihursi idag. Var någon "starta eget företag-dag" Jag är mycket pepp på att starta eget företag, I'm goin' in my daddies footsteps. Ett eget företag vore himla underbart, tjäna en hejd med pengar och göra någon som man vill ha förändrat. Carro are you with me huh?!  
Mina planer för det som återstår för dagen är att göra färdigt den där jävla idrottsuppgiften om stress, den gör mig stressad, hatar den! Sen så ska jag grov städa, för de va ett tag sen och ikväll hoppas jag Richard kommer och hjälper mig med tv-bänken och lite annat småflytt.
Imorgon är det fest, jag vill inte. Snälla skjut mig och väck mig till på lördag för då blir det nöjes och de ska bli kul!
MIN BROR BLIR FÖR FAN 20 BAST !!
Älskar att min anka Stig har uppenbarat sig och visar sig bästa sida och att jag ser ut som en japans/kinesisk tecknad figur.


Peace!

Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-03-17

Lá Fhéile Pádraig!

Jag har precis gjort något jag aldrig gjort förut och jag har gått tillbaka till att vara runt 13-14 år och helt plötsligt är jag döds kär. Detta är sjukt patetiskt och jag tycker själv att jag är mycket fjantig men nu är det gjort i all fall. 
Pojken och jag menar "THE BOY" finns nu mera ett litet steg närmre mig tack vare Knut. Nästa steg är vad jag har förstått upp till mig. Procent chansen är tydligen 85,7% att det blir jag som måste ta det stora steget.
Jag tycker inte om sånt här, att vara på osäker och ostabil mark. Men jag antar att jag måste vara det någon gång om jag inte vill dö som en änka. Man blir nämligen inte singel har jag lärt mig i dag, utan änka!
Denna förbaskade våren gör att jag ser män som jag inte sätt förut. Känner mig som en han-hund under löp-perioden. Jag tycker synd om alla dessa pojkhundar som springer omkring och ylar medan damerna springer och teasar!
Jag blir knas så nu ska jag inte skriva mer!

St Patric's Day förövrigt!
Längtar till fredag lite smått kan jag säga

Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-03-16

jo men så ser jag faktiskt ut

Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-03-16

dagens människa, dagens man, dagens vårman!

Nog blir det allas våran Björn Skifs. 
Jag gillar Björn, dock var han väl något mer hunkig som yngre men han är fortfarande himla charmig. Min mormor tycker inte om Björn har jag för mig, hon tycker han är "way to much". Däremot så gillar min farmor honom, så det är väl det jag och farmor delar, intresset för skor, väskor och tycket för Björn.
Det var nog det hela jag ville säga plus att det är underbart väder idag och att jag tycker om att våren verkligen är på väg. Igår skulle jag titta hur mycket snö det var kvar på balkongen, se efter hur mycket jag måste skotta tills fredag så folk tar sig ut dit. Till min förvåning såg jag att hela balkongen var helt ren, ingen snö någonstans och sist jag kollade så hade jag snö ända upp till räcket. HEJ VÅREN HÄR KOMMER JAG!


Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-03-15

I'm still big red!

Finns väl inte så mycket att säga mer än att Sofia har färgat och klippt mig. Mitt hår är nu fräscht och RÖTT!
Men Sofia jag är nöjd, jag gillar de. Bra att jag har dig som kan hålla mitt hår i skick. 
Nu tänker ni att det är ljuset som gör att det ser så rött ut. Men de är verkligen RÖTT!

lägger upp en bild på Maja Ivarsson också för att jag verkligen tycker att Frida Björk ska klippa sig på detta mycket snygga viset. Du blir veckans bejb för all framtid då!

Grymt tung och bra låt också!

Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-03-14

nytt,nytt & nytt

Ungefär klockan sex satte jag igång och fixade min blogg. Kände att jag var tvungen att ta tag i detta någon gång. Den underbara snön som föll blev liksom lite tröttsam. 
Bad Sally om hjälp att sätta ihop tre stycken bilder åt mig, som jag sedan inte behövde. Förlåt Mattis för att du var tvungen att lägga ner tid på de, men du gillar ju mig så de gjorde du nog så gärna! 
Blev lite blommigt och lite rosa. Härligt tycker jag! Försöker få ordning på min ipod på bloggen också men det verkar inte vilja med det ikväll. Får kolla på det imorgon.
Har varit så insatt i designen ikväll att jag glömde tvätten nere i källarn och missade Entourage! Men nu är det fixat så nu kan jag fokusera på annat.
Ny vecka startar och imorgon ska jag klippa mig och färga mitt hår.
Peace!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-03-14

en vanlig lördag i grums

Sista dagen på helgen, igen. Helgen går lika fort som veckan och det är inte roligt, jag hinner ju inte med något alls. Eller denna helgen har jag sovit en del. Ungefär 12 timmar varje natt, Johanna är trött men hon sover bra!
I fredags gick jag till min faster efter skolan. Fick potatisgratäng & fläskfilé och det va gottgottgott! Satt och pratade om allt och inget som vanligt. Mirko uppvaktade med alla sina leksaker som består mestadels av grisar som låter skumt och bollar i alla dess storlekar. Runt sju tiden gick vi ut på en liten promenad och det var riktigt skönt ute, sådär lagom kallt och med en sån där skön luft. Vi kom in och kollade lite på färjan sen kom Richard och hämtade mig och de bar hemåt. Kollade en värdelös film och somnade på soffan, vaknade 03.45 och va svin trött så gick och la mig i sängen, somnade och vaknade vid tolv på lördagen. Gick upp och röjde lite i lägenheten, hängde vid tvn en stund sen började jag göra mig i ordning för kvällen. 
Förferrade hos Carro med pizza, öl och melodifestivalen. Sen drog jag, systersås & gekis ner mot centrum. Pinsamt värre att berätta detta, men ni som läser detta är speciellt utvalda, de vet ni va? Det är därför jag skriver detta just här. Jag Johanna var inne på Cheers i Grums! Kan vara det mest patetiska jag varit med om i hela mitt liv. Dessutom var det karaokekväll med Cissi. Tur att man inte kände en kotte där inne och förmodligen inte kommer bli igenkänd av någon heller, ja förutom den där kille som hette Daniel tror jag, han som fyllde 30. Som vi lurade att Sofia också skulle fylla 30 om en vecka, var fyrbarns mor och var tillsammans med en irländsk kille. Enligt honom var Angelica äldre än mig väldigt fin och så. Sofia fick förövrigt en öl för att hon hade så skön stil, eller hur det nu var han sa.
På vägen hem till Karlstad sen var det någon slags allsång med fyra klappfulla nazister från Säffle i ledningen. Oturligt nog hamnade jag ett säte framför dem, men de var inte tondöva och takt-känsla hade de så det var inte så farligt.
Vaknade halv tolv idag. Ska strax springa ner till källaren och slänga i en maskin tvätt, sen ska jag antingen hänga upp mina kläder i garderoben eller spela Harry Potter på ps2. Tror dock det lutar åt att bli mr. Harry och jag.
Senare vid fem ska jag bege mig mot Lojjis cheerleading uppvisning, de blir sweet! 


Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-03-10

det är ingen vanlig dag

För det är Angelicas födelsedag, hurra hurra hurra!
En av de bästa jag vet fyller år idag och det är ingen vanlig födelsedag direkt utan hon fyller 18! Hon blir myndig tjejen, ni kommer hitta henne på krogen, bakom ratten och inne på tobaksaffären. Är inte de galet? Tiden går fort, minns när jag fyllde 18, då va de ungefär åtta månader fram tills hon skulle fylla och vips, där är vi nu. 
Känns bra att du fyller år Angelica, äntligen så kan du följa med mig ut och röja krogarna. För att inte tala om PiP och deras öltält. I år slipper du stå utanför och ragga på ordningsvakten, DU KOMMER IN!
Angelicas mammas sambo va mystisk fick jag höra igår, Angelica var tvungen att vara hemma nu på morgonen annars skulle presenten inte kvarstå. Jag är sjukt nyfiken på vad det kan vara, skulle inte bli förvånad om de vore en bil. Fan va nice! Alla mina G-töser har bil men det är bara jag som har körkort (än så länge) men jag har ingen bil. Ska i vilket fall bli kul att gå till skolan idag krama om Angelica och höra om den spännande gåvan.
Stort Grattis till dig Gekis, jag tycker om dig och hoppas du får en bra födelsedag och en bra kväll på krogen med mig. PUSS!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-03-04

ett vanligt hej

Tråkig min blogg är som endast består av musik just nu. Men mitt liv består av väldigt mycket musik, de är liksom min favorit. Utan musik är mitt liv kasst helt enkelt!

Tänkte sätta mig och skriva ett långt inlägg hade jag tänkt men jag orkar inte nu när jag väl satt mig. Är faktiskt lite trött också. Mycket luft ute idag, kanske lite väl mycket. För visst kan man väl få för mycket luft?
Åkte i alla fall till Karlstad i morse efter att ha spenderat några dagar hemma i prästgården. Fick hit sture, sås, maria rickmann & cattis så va drog till himlabacken här bakom husen och åkte pulka och grillade korv/majs. Mysigt men kallt efter ett tag, så vi drog tillbaka till mig och tog av oss de blöta och kalla kläderna och värmde oss. 
Nu är jag ensam och sitter med en tekopp och myser med hästpojken.
Imorgon är det inflyttningsfest för eller mer hos caroline, så grums blir. Ska tydligen sola med såsfia innan också, behövs nog med tanke på mitt senaste fail i solariet! Än taggas det inte för fest men de kommer nog samtidigt som det hemkörda vinet. 




Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-03-04

ännu mera bra till PiP!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-03-02

mr. hoffmaestro himself

Inte visste väl jag att det fanns en film som hette "Stockholms Boogie" och inte heller att sångaren i Hoffmaestro har en av huvudrollerna. Hade jag vetat det hade jag sett filmen för längesedan! Men nu har jag i alla fall sett den och komiskt nog så hade min storebror den liggandes i sitt rum..
Filmen i sig var väl kanske inte den bästa men hallå mr. Hoffmaestro himself va ju med eller Jens Malmlöf som han egentligen heter. Han är nästan lite to hot to handle för att inte tala om hur het han ä på scen eey papii! Jag älskar Hoffmaestro!
Såg förresten "Farsan" på bio häromkvällen också, den va verkligen inte så bra som jag trodde att den skulle vara. Visst fanns det en del roliga delar men för överskattad enligt mig!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

2010-03-01

Putte i Parken

Ser fram emot pip i sommar. Nästan alla band som redan är bokade tycker jag är bra eller har i alla fall en bra låt. Bara att hoppas på att också vädret blir underbart!
[Ingenting],


Lov nu, skapligt skönt. Är hemma hos mamma & pappa i några dagar, kollar att bygget går framåt. Någon måste ju kontrollera jobbet också. Blir som sagt bara här i några dagar sen ska jag tillbaka till KD och ha utomhusaktiviteter med brudarna samt grilla korv. Till helgen sen blir det nog inflyttningsfest skulle jag tro. Nog för denna gången, nu ska jag måla ute i köket.

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |